De autonomie ondergraven

Er waait een gure wind waarin mannetjes en vrouwtjes stellige meningen verkondigen die het gewone volk duidelijk moeten maken dat we aan de vooravond van een crisis staan.

Hugo de Jonge verplicht tot het installeren van hybride warmtepompen maar begrijpt blijkbaar niet dat de energieconsumptie aan elektriciteit dan 2 tot 3 keer zo groot wordt per huishouden. En de vraag is op welke wijze die energie opgewekt wordt. Wynia (link) legt nog eens fijntjes uit dat dit een zeer onzalig plan is en ook nog voorbij gaat aan de hoge kosten. Wie gaat het voor de huishoudens betalen? En goed om ook nog te vermelden dat de geluidskasten buiten gaan brommen en tot grote geluidsvervuiling en stress bij mens en dier gaan leiden. Hugo verschuift problemen en creëert nieuwe maar lost ze niet op. En de stelligheid waarmee dit decreet uitgevaardigd wordt is een zoveelste demonstratie van een geïsoleerd opererende betweter.

Dat de wieken van windmolens niet te recyclen zijn (worden gedumpt in de natuur) en de recycling van zonnepanelen nog niet van de grond is gekomen zal de groene idealisten een worst zijn. Daar komt nog bij dat de windmolens op zee tot vervuiling leiden (denk aan de tonnen aan metallisch afval die afkalven van deze molens), De wieken vermorzelen vogels, en een groot aantal parken zal de wind verstoren en lokaal ongetwijfeld tot veranderingen leiden. Kortom, ook hier zien we weer een verschuiving van problemen. Lees hier een opsomming van alle negatieve milieu effecten (link). Maar ondanks al deze nadelen zal de “green deal” (ha ha) doorgang vinden.

Op individueel gebied worden we dan nog geconfronteerd met de vaccin-maffia. De WHO , geleid door een directeur met een zeer discutabel verleden, gaat de facto bepalen wanneer er sprake is van een crisis, gaat landen beleid opleggen en mag zelfs als de crisis niet aan alle geldende criteria voldoet (lachwekkend ja) toch een crisis uitroepen. We worden een systeem van onderwerping ingetrokken dat zijn weerga niet kent. Lees hier en huiver.

Ondertussen blijkt de invloed van het WEF toch niet zo klein te zijn als Rutte ons wilde doen geloven. De komende bijeenkomst in DAVOS zullen hij en Kaag en een aantal andere ambtenaren er aanwezig zijn. Moeilijk voorstelbaar is dat dit niets voorstelt (wat Rutte wilde doen geloven) of hij en Kaag vinden het wel lekker een keer 4 dagen te gast te zijn op een zinloos event.

Wie overigens overtuigd is van de desastreuze klimaatveranderingen zal toch ook eens op deze site moeten kijken (link). Wat zijn de werkelijke feiten? U zegt het maar. Het is maar wat we willen lezen of zien toch?

Heerlijk om te zien hoe de politieke elite de wereld een nieuwe kant opduwt die niets te maken heeft met ‘build back better’ maar gewoon opnieuw de slang zichzelf in zijn eigen staart laat bijten.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s